Voleu ser personatge de les nostres festes?

Presentació de candidatures:

Del 8 al 19 de gener de 2024.

Les sol·licituds s’hauran de fer per escrit i s’hauran d’entregar dins d’un sobre tancat a la secretaria de Can Dulce,  C/ Gran Via, 15 de Sóller o al Centre d’informació jove de Sóller, C/ Lluna 39. 

La presentació dels candidats es durà a terme dia 22 de gener.

Elecció personatges Firó 2024:

27 de gener votacions de les 17:00 a 21:00h a Son Angelats.
 
Hi haurà un foc per a celebrar l’esdeveniment. 
A PAGESOSFIRO.COM utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerarem que n´acceptes l´ús. Pots configurar o rebutjar la utilització de cookies o obtenir més informació    AQUÍ
Privacidad