Presentació dels candidats a Personatges Històrics

Avui s’ha celebrat la presentació dels candidats a Personatges Històrics del proper Firó de Sóller
Guillem Coll repetirà com a Capità Angelats, i Tolo Coll, Pep Toni Marqués, Joan Jaume Marquès, Marc Martínez i Niko Coll representaran el Virrei de Rocafull, el Sargent Soler i els Capitans de Bunyola, Santa Maria i Alaró. 
 
Amb places vacants, dos personatges antics han estat reelegits, seguint els estatuts del col·lectiu.
 
Per altra banda, Els Bandolers seran: Antonio Servera, José Antonio Jordan, Francisco José Rodríguez, José Antonio Fernández, José Miguel García, Vicente Jofre, José Antonio Juncar, Pep Cánovas, Daniel Juárez, Miguel Ángel Coll, Francesc Castanyer, Damià Artigues, Lluís Coll.
 
Enhorabona a tots!
#firódesóller #alalluitasollerics!
A PAGESOSFIRO.COM utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerarem que n´acceptes l´ús. Pots configurar o rebutjar la utilització de cookies o obtenir més informació    AQUÍ
Privacidad